Sunt Fluierele Anti Caini Solutia ideala anti latrat?

Sunt Fluierele Anti Caini Solutia ideala anti latrat?

 

Fluierele anti caini sunt sau nu solutia ideala impotriva latratului?

Va lasam sa descoperiti alaturi de noi, fluierele anticaini, niste aparate ingenioase ce folosesc sunete si ultrasunete utile pentru a calma latratul excesiv si pentru a gestiona agresivitatea cainilor în mod non-invaziv. Afla cum fluierul anticaini poate fi un aliat de nadejde in educarea blanda a patrupedului tau sau al vecinilor dar si in crearea unei legaturi armonioase intre tine si cel mai bun prieten al omului.


Cum functioneaza fluierele anti latrat?

Fluierele anticaini sunt aparate care, desi par simple in aspectul lor, ascund o tehnologie si o eficacitate uimitoare in controlul comportamentului canin. Aceste dispozitive, folosesc ultrasunete pentru a comunica cu cainii intr-un mod in care le capteaza atentia si ii ajuta sa-si regleze latratul excesiv sau agresivitatea. De asemenea, reprezinta o solutie prietenoasa de educare a cainilor si de promovare a unui mediu linistit si armonios cu patrupedul.

Cum folosesti un fluier anti latrat in Indepartarea cainilor agresivi?

Folosirea corecta a unui fluier anti-latrat pentru caini necesita intelegerea functionarii acestuia si aplicarea unei abordari atente in timpul antrenamentului. Iata cativa pasi importanti pentru folosirea eficienta a unui fluier antilatrat.

Ajustarea Corecta a Fluierului

Fluierele Anti Caini sunt special concepute cu optiuni de ajustare a frecventei pentru a putea fi folosite de catre oricine. 
Pentru a descoperii frecventa ideala pentru ”problema ta”, trebuie sa pornesti cu piulita dintr-un capat, apoi, dupa fiecare rotatie, testeaza frecventa si urmareste atent reactia cainelui, iar daca patrupedul nu raspunde repetati operatiunea pana la gasirea frecventei ideale.
S-a dovedid de-a lungul timpului ca nu toti cainii reactioneaza identic la fluierele antilatrat, dar toti sunt perceptibil la auzul sunetelor, iar daca sunt folosite in mod consecvent prin antrenament, in timp, rezultatele se vor vedea cu siguranta.
 

Antrenament util cu Fluierul anti latrat

Incepe intotdeauna antrenamentul intr-un mediu linistit si emite sunetul fluierului in timp ce oferi recompense (hrana sau atentii) pentru a lega sunetul de comportamentul dorit, nu doar de latrat.
 • Fii consecvent - Foloseste fluierul antilatrat in mod consecvent, de fiecare data cand cainele are comportamentul nedorit, dar și imediat ce acesta se oprește, inceteaza folosirea fluierului.
 • Recompenseaza comportamentul pozitiv - Atunci cand cainele reactioneaza corect la sunetul fluierului, recompenseaza-l cu incurajari, recompense sau jocuri.
 • Foloseste-l cu masura - Evita sa folosesti excesiv fluierul pentru a nu speria sau stresa cainele. Este foarte important sa nu devina o sursa de anxietate pentru patruped.
 • Invata cainele cand si cum sa raspunda - In timp, cainele va asocia sunetul fluierului cu comportamentul dorit si va reactiona conform, realizand ca oprirea comportamentului nedorit duce la recompense.
 • Fii constant - Chiar si atunci cand cainele a invatat sa raspunda la fluier, continua antrenamentul pentru a mentine activ antrenamentul comportamentului dorit.
 • Urmareste atent comportamentul - Noteaza orice schimbare in comportamentul cainelui in legatura cu diferitele frecvente ale fluierului.
 • Selecteaza frecventa cea mai eficace - Odata ce ai identificat o frecventa la care cainele reactioneaza pozitiv sau raspunde prin oprirea comportamentului nedorit, stabileste acea frecventa ca frecventa de lucru.
 • Consolidarea utilizarii frecventei optime - Continua antrenamentul folosind acea frecventa pentru a obtine rezultate consistente.
 

Cum sa va antrenati cainele cu fluierul anti latrat?

 • Pregatiti cateva bunatati, si duceti-va cainele pe o pajiste sau intr-un loc linistit unde sa puteti exersa in liniste.
 • Reglati frecventa si suflati in fluier pentru a va antrena cainele si continuati sa testati pana cand acesta raspunde la comenzi.
 • Observati reactia cainelui dvs. la fiecare setare pana cand acesta arata cea mai puternica reactie.
 • Cel mai bine este sa va antrenati de 5-6 ori pe sesiune si sa va recompensati cainele daca raspunde pozitiv.

Ghid fluier antilatrat - Idei de Comenzi utile


1 Sunet scurt pentru "ATENȚIE"
2 Sunete scurte pentru "ÎNAPOI"
1 sunet lung și 1 scurt pentru "STAI JOS" sau ”ȘEZI
2 sunete lungi pentru "AȘTEAPTĂ"

EXEMPLU

Cand il invatati sa se aseze, mai întai suflati conform metodei prescrise (un sunet lung și unul scurt), apoi prindeti cainele de fund cu mana si impingeti-l în jos, fortandu-l sa se aseze. Se pot inventa o seria de comenzi stiute doar de dumneavoastra si amicul patruped.
Mai tarziu, dupa mai multe sesiuni de dresaj in care se repeta comanda, cainele v-a sta singur.  Asigurati-va ca il recompensati atunci cand merita si executa comenzile pentru a-l determina sa le execute din nou si din nou, in ideea recompensei. Cu siguranță ca veti primi admiratia familiei si a prietenilor, atunci cand veti da diferite comenzi fara ca cei din jur sa stie ce faceti iar cainele v-a executa comenzile.

Utilizarea unui fluier antilatrat necesita rabdare, consecventa si recompensarea comportamentului dorit pentru a obtine rezultate eficiente si pentru a nu afecta negativ starea emotionala a animalului. In timp, aceasta metoda poate fi o modalitate prietenoasa si non-invaziva de a gestiona latratul excesiv si de a imbunatati comportamentul si dresajul canin.

In concluzie, pentru stapanii de caini, fluierele antilatrat pot fi o solutie eficienta pentru gestionarea si controlul latratului excesiv, in special in medii unde linistea este necesara.
Nu trebuie decat sa va alegeti culoarea preferata

Daca l-ai folosit, nu ezita sa ne spui parerea ta ce si cum a functionat pentru tine?
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!