Iepurașul caută câștigători pentru premiile StartONTeam 🐣

Când este Black Friday 2023 în România?

Când este Black Friday 2023 în România?

Când este Black Friday 2023 în România?

Ce este Black Friday?

Mai exact, Black Friday, sau Vinerea Neagră, în Română, este o zi de la sfârșitul lunii Noiembrie, când magazinele scot la vânzare produse la prețuri mult mai mici decât în restul anului. Acest eveniment atrage în mod repetat un număr foarte mare de clienți, dornici să achiziționeze bunurile cele mai atractive...

poți crede că aceasta este o strategie eronata a magazinelor, care aproape raman fara stocuri, la niste preturi, uneori, mult sub valoarea produselor. Amintiți-vă că Black Friday are un impact pe o perioadă mai lungă de timp, mai degrabă, decât doar în această zi.
Obiectivul principal al magazinelor nu este profitul financiar, ci capitalul de imagine pe care îl câștigă în ochii consumatorilor.

S-ar putea să râzi, dar fenomenul de Black Friday a luat naștere în Statele Unite și a fost folosit pentru prima dată pentru a descrie traficul catastrofal care a avut loc în ziua de vineri care urma sarbatorii de Thanksgiving Day (Ziua Recunostintei). Politiștii din Philadelphia, SUA, sunt „responsabili” de acest nume de acum aproximativ șase decenii și au ajuns să-și recunoască în mare măsură greșeala în trafic. În mod surprinzător, sezonul de achiziții pentru Crăciun începe imediat după Ziua Recunoștinței în Statele Unite. Din acea zi de vineri, magazinele începeau să reducă prețurile la bunuri.
 

Cand e Black Friday 2023 in Romania?

În România, Black Friday 2023 se va desfășura pe 10 noiembrie 2023.
Black Friday 2023 International are loc după a patra saptamana a lunii noiembrie, cunoscută și sub numele de Ziua Recunoștinței (la Americani), adică pe 25 noiembrie 2023.
Experiența noastră indică faptul că este foarte probabil ca cele două perioade de reduceri să aibă loc în weekend-urile respective și să fie cunoscute sub numele de Black Weekend 2023.
Black Friday a fost organizat în ultimii ani în majoritatea magazinelor, online. cine doreste să profite de reduceri își poate comanda produsele online, astfel încât să nu mai fie nevoiți să aștepte în fața magazinelor. În plus, în marile magazine se desfășoară activitatea pe site-uri web și rețele de socializare pentru a satisface cererea clienților.

Puteți vedea cele mai renumite magazine online cu reduceri de Black Friday și ofertele lor accesând link-urile următoare:

 
Emag
Doraly
Vivre
evoMAG
StartONTeam.ro


Printre toate magazinele de top pe platforma cărora se v-a organiza Black Friday 2023 în Romania se află și StartONTeam.ro . 
Ofertele din magazinul StartONTeam vor fi afișate pe site-ul nostru o dată cu începerea campaniei. 
Tu ți-ai ales produsele pe care dorești să le achiziționezi?
Vizitează site-ul nostru și adaugă produsele preferate în coșul de cumpărături iar de Black Weekend (incepe vineri, 10 noiembrie) verifică ofertele tale.

Si ca bonus pentru toți clienții StartONTeam, toate comenzile înregistrate pe site-ul StartONTeam.ro vor participa în mod automat la Tombola StartONTeam din pragul Sărbătorilor de Iarnă.

Fii pe faza si alege produsele preferate!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!